torsdag 27 februari 2014

Senaste uppdatering...

...hos www.vildastamps.com då det var min bloggdag! ;)


Har gjort kort tidigare flera gånger med denna stämpeln, men den är ju så underbar, så jag lovar det kommer bli fler! :P
I morgon ska här städas, för till helgen kommer pappa på besök! =) Vi ska fira min son Anton, som ska fylla 5 år! Min stora kille. Jösses vart tar tiden vägen????????
Ha en goér kväll på er!
Kramizar Eva

söndag 23 februari 2014

Söndagar...

...är inte så roliga. Men har haft en himla mysig helg iaf, med besök av min bror med hans familj! =) De bor i skåne, så det blir tyvärr inte så ofta vi ses... I går var vi till arenabadet och hade det kul, men såå trött man blir efter och det var så mkt folk med.
Här kommer iaf ett kort jag gjort tidigare på beställning:



Ha en skön söndag på er!
Kramar från Eva

söndag 16 februari 2014

Kanske bara...

...en vanlig dag.
Här kommer ett beställningskort jag nyligen gjort:




Ja vill ni beställa något kort så är det bara å höra av sig på mailen som står här på min sida! ;) Hör av er god tid bara, för det är inta alltid tiden finns för att pyssla, även om jag gärna vill! =)
Kram kram Eva

fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag och allt

Hoppas att ni har en fin, fin alla hjärtans dag där ute! <3
Här kommer ett kort i dagens tecken:



Många värmande kramar till er alla på alla <3 dag!
Kramar Eva

måndag 10 februari 2014

Måndag...

... och åter igång på arbetsträningen.
Här kommer den sista tavlan jag gjorde till min trio tavlor jag visade på min bloggdag på www.vildastamps.com



Och så här blev de tillsammans:


Gav dem som sagt till min kärlek när han fyllde jämnt. Så nu pryder de hans vägg i vardagsrummet! =)

Ha det gött!
Kramizar Eva

tisdag 4 februari 2014

Ja då var man...

...hemma igen efter op och försöker sakta återgå till vardagen. Blev dock 2 operationer i stället för en och 6 st. titthål i stället för 2 st. Fick lite panik när jag vakna upp och hade så jädrans ont och så försökte de förklara att det var p.g.a det blev problem att ta bort gallan, den ville inte lossna och så läckte det ev. ut från den och jag fick dränage. Och när jag ändå var sövd så var de tydligen skyldiga att sätta ditt 2 st. klamrar på min gbp, för det sattes ej dit förr. Kan dock bara tycka att de borde vetat det innan och förberett mig. Ja ja nu är det över, så det är bara till att kämpa vidare! ;)


Från mitt föra inlägg, hade en snäll människa skrivit en kommentar där det stod grattis till vinsten på scrapbutiken. Måste Tacka den stort! =) För hade jag inte sett det och hört av mig hade jag missat det och inte mailat svar å fått vinsten! Det var från julkortsutamningen de hade, så hade jag vunnit Topp3!!! Yippie!!! Vet dock inte vad jag vunnit, blir spännande! Är lika gla´iaf!


Måste ju lägga upp en bild med kanske på något jag tillverkat! ;) Denna gången blir det en ta´da kort, igen! :P Som jag gjorde till en mkt kär vän som fyllde 40 år nyligen!


Sen kommer tavla två från min trio jag visade på min bloggdag hos www.vildastamps.com


Ha det nu så gött mina bloggläsare! ;)
Kramizar från Eva